Fogfehérítés

GYORS ELJÁRÁS

Rendelői fogfehérítés

A fogfehérítés a fogászat kozmetikai irányultságú szolgáltatása. Ha Önnek egyfajta félelme van az egyébként szükséges, és manapság szinte teljes egészében fájdalommentes fogászati kezelésektől, a fogfehérítéstől akkor sem kell tartania, mert semmiféle kellemetlenséggel, injekcióval vagy fájdalommal nem jár.

A dohányzás, a kávé, a tea, és a mai élelmiszerekben nagy mennyiségben előforduló mesterséges színezőanyagok, illetve bizonyos gyógyszerek a fogak elszíneződését okozzák.
A fogfehérítési eljárás során nem az a cél, hogy minden páciensnek vakítóan fehér fogazata legyen. Tudomásul kell venni, hogy egyéni eltérések vannak az egyének fogszínei között. Semmiben, így fogszínünkben sem vagyunk egyformák. A fogazat minden esetben érzékelhetően fehérebb lesz, mint az eljárás alkalmazása előtt.

Érdemes tisztázni azt, hogy nem a "csempe" fehérségű fogszín elérése a cél. Ezzel szemben a lehető legvilágosabb, legszebb mosolyt biztosító, az arccal harmonizáló fogszín a kívánatos. A professzionális fogfehérítés hatékonyságára és eredményére garancia az orvosi felügyelet mellett történő kezelés.

before after

Használd a csúszkát az eredmény megtekintéséért


Minden fogfehérítés előtt kötelező professzionális fogkőszedés és polírozás, amit az áraink tartalmaznak.

Az általunk alkalmazott rendelői fogfehérítési technika érzékenységmentesen, vagy a kezelést követő egy-két napra korlátozódó átmeneti érzékenység mellett ragyogóvá és fényessé varázsolja mosolyát. Ezt az eredményt úgy érjük el, hogy egy speciális érzékenységcsökkentő adalékot tartalmazó fogfehérítő-gélt alkalmazunk. Az anyagot — annak aktivációjához szükséges — megfelelő hullámhosszúságúfényt kibocsátó lámpával világítjuk meg 2x10 percre.

Előnye: 10 percenként pihenési lehetőség van; a kezelést végig fogorvos, dentalhigiénikus felügyeli; nincsenek sem UV, sem infra sugarak; az eredmény AZONNALI!

Tartóssága: Kb. 1,5 - 2 év, de függ a kávé-, tea- és különböző színes italok fogyasztásától, dohányzási szokásoktól, fogkőképződés mértékétől, fogmosási-, illetve szájápolási szokásoktól.

8 árnyalattal fehérebb fogak

Minimális irritáció

Akár egy alkalom után

Lehetséges szövődmények:
A rendelői fehérítés pár napig tartó, átmeneti érzékenységet eredményezhet. Ha színes ételeket (ketchup), italokat (kávé, tea, kóla) fogyaszt, dohányzik a fehérítést követően a fogak elszíneződhetnek. Az ínyszél a fehérítést követően fehéresen elszíneződhet, érzékeny is lehet, ami 1-2 óra múlva teljesen megszűnik.

 

Otthoni fogfehérítés:
Az otthoni fogfehérítés a fogorvos által készített lenyomat alapján készülő fogfehérítő sínbe, legtöbb esetben éjszakára behe­lyezett anyaggal végzett kezelés. Általában 10-16 %-os karbamid-peroxid gél használatos.

Mi a teendő a beavatkozást követően?
Kérjük, hogy a rendelői fogfehérítés napján és az azt követő 3 napban:

  • Ne dohányozzon!
  • Ne fogyasszon színes ételeket (szójaszósz, mustár, ketcup, színes gyümölcsök (málna, meggy), citrusfélék (narancs, citrom)
  • Ne igyon színes italokat (kávé, tea, kóla)!
  • Kerülendő a színezett alkohol fogyasztása (vörösbor, Unicum stb)
  • Használjon érzékenységcsökkentőt tartalmazó, fehér fogkrémeket!

Hosszabb távon megfontolandó tanácsok:

  • Használjon fogselymet
  • Fogmosáshoz fogfehérítő fogkrém használata ajánlott
  • Félévente/évente keresse fel fogorvosát fogkő eltávolításra, polírozásra

Rendelés

Bejelentkezés alapján

6300 Kalocsa

Illyés Gyula u. 4.

(78) 463 223

Telefonszám

Email cím

kalodent@blackfaceangel.hu